Altijd wat te maken, Uncategorized

Warme winterse dranken

Bij winter horen warme dranken. Ieder jaar ga ik naar een Duitse kerstmarkt. Dan zoek ik het kraampje met de mooiste kerstmok en daar haal ik dan een warme chocolademelk of een warme Früchte Punch. Op de mok zit Pfand. Wanneer je de mok weer inlevert, krijg je deze Pfand weer terug. Als de mok mij bevalt, laat ik de Pfand zitten en neem ik de mok mee. Dit jaar waren er helaas geen kerstmarkten. Maar een warme chocolademelk was er gelukkig nog wel. En kerstmarkt mokken heb ik immers genoeg. Als je dan buiten gaat staan om het op te drinken, krijg je toch een beetje het kerstmarkt gevoel.

Chocolademelk

Een knapperend vuur. Dikke handschoenen, een sjaal en een muts. Een laagje sneeuw op de grond. Snowboots. En natuurlijk een warme kop warme chocolademelk. Dat laagje sneeuw zit er dit jaar niet in. Maar een vuurtje kan gestookt worden. De handschoenen, sjaal, muts en snowboots kan je aantrekken. En een kop warme chocolademelk is zo gemaakt! Klik hier voor het recept voor chocolademelk.

warme chocolademelk

Kruidige appeldrank

Alleen al door de geur van warme appel en kaneel proef ik de winter. Koud is deze appelsap ook lekker, maar warm is het toch wel allerlekkerst. Heel eenvoudig te maken. Klik hier voor het kruidige appeldrank recept.

warme kruidige appeldrank
Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply