DIY

Kleurwedstrijd voor volwassenen

Wat deden jullie ’s avonds tijdens de kerstdagen? Wij zaten binnen, want bij ons geldt een avondklok. Tussen 21.00 uur en 05.00 uur is het verboden om de straat op te gaan. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Voor werkverkeer, medische spoedgevallen en voor het uitlaten van de hond mag je de weg op. Mijn broertje bood hun hond aan. Daar hebben we voor gepast.

Simba

Dus ben ik gaan kleuren. Ja, ik durf het bijna niet te vertellen. Maar ze hebben gelijk. Het werkt echt ontspannend. Volgens google werkt het door in je psyche. Kleuren hebben immers invloed op ons gevoel van welbehagen. Uit mijn tekening blijkt dat ik in een vrolijke stemming was, want ik heb gekozen voor veel verschillende kleuren.

Kerstkleurplaat voor volwassenen

Eigenlijk wilde ik een klein stukje kleuren voor de foto, maar ik heb de hele kleurplaat ingekleurd. Toen ben ik opzoek gegaan naar nog een kleurplaat. Pinterest staat er vol mee. Ik heb voor jullie een winterse kleurplaten selectie gemaakt: winterkleurplaten voor volwassenen.

Kleurwedstrijd voor volwassenen: inleveren voor woensdag 6 januari

Wil je ook ervaren wat kleuren met je doet, doe dan mee met de kleurwedstrijd voor volwassenen. Wie weet krijg je naast een heerlijk ontspannen gevoel en een leeg hoofd ook nog iets leuks/lekkers. De winnaar wordt tijdens de komst van de 3 koningen bekend gemaakt.

Wat moet je doen?

  1. Download onderstaande kleurplaat met de schaatsende katten. Dat kan door op de download-knop te drukken.
  2. Kleur de kleurplaat in.
  3. Zet je ingekleurde kleurplaat voor de 3 koningen binnen zijn (woensdag 6 januari) op Instagram met de hashtag #speltmail of Facebook met de vermelding @speltmail. Je mag kiezen of je het in je bericht of verhaal zet. Beide mag natuurlijk ook ;).
  4. Like mijn speltmail pagina op Facebook en/of Instagram.
  5. Mocht je geen Instagram hebben, mag je de kleurplaat ook mailen naar: speltmail@anniekvanlohuizen.nl . Vermeld je naam en leeftijd erbij.
Kleurwedstrijd voor volwassenen
Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henk december 28, 2020 at 7:48 pm

    Wow wat een grote hond

  • Leave a Reply