Altijd wat te schrijven, Sterrenkindje

Fotoshoot

Kapitel 10 – Hoofdstuk 10

19 maart 2023

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Maar hoe vang je 1000 woorden in 1 beeld?

Ik had je nog zoveel willen vertellen en ik had je nog zoveel willen laten zien. Ik had wel meer dan 1000 keren willen zeggen dat ik van je hou. Dat kan allemaal niet en dat doet nog steeds ontzettend zeer. Ik kan het niet vertellen, maar ik wil het wel laten zien. Ik wil laten zien dat we nu een gezin van vier zijn. Maar hoe laat je zien dat wat bij ons hoort, maar heel kort bij ons is geweest.

Mijn tante is het gelukt. Het is haar gelukt om ons als gezin van vier op de foto te zetten. Het is haar gelukt de liefde die wij voelen voor onze beide kinderen op beeld te krijgen. Het is haar gelukt om 1000 woorden te vangen in 1 beeld.

Dit zijn een paar foto’s van de fotoshoot. Kijk zelf maar, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Wanneer ik de foto’s terugkijk, moet ik iedere keer weer even huilen.

De ochtend van de fotoshoot was koud, maar ik voelde heel veel warmte. Het was fijn om dit samen te doen. Mijn oom en ouders gingen mee voor het entertainen van Lucas. Ze haalden alles uit de kast. Mijn oom lag op de grond als een malle bellen te blazen. Volgens mijn tante moest dit subtieler, want nu leek het alsof we in een badhuis zaten.

Mijn vader deed tijdens de shoot een uil na. Hij rende rondjes en flapperde met zijn armen. Ik wist niet dat een uil dit deed. Tussen de shoot door wandelde hij met de beer onder zijn arm. En mijn moeder verzamelde onderweg stokken. Hiermee prikte Lucas in ieder gat die we tegenkwamen. Dus het wandelen van de ene fotolocatie naar de andere fotolocatie schoot niet echt op. Maar het werkte wel. Deze ochtend moest zelfs ik af en toe een beetje grinniken.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jol mei 5, 2023 at 8:31 pm

    Ik huil nu met je mee. We gaan samen heel veel dammetjes bouwen.

    • Reply Immer Was mei 6, 2023 at 7:39 am

      Dat is lief! Die dammetjes hebben we onderhand wel nodig.

    Leave a Reply