Baksels

Bakoverzicht week 53

Hier lees je wat ik in de laatste week van 2020 heb gebakken. Een marmercake tulband en mergpijpen. Allebei erg lekker en binnen een week op.

Marmercake tulband met kersen

Jaaa het nieuwe jaar is begonnen. Hebben jullie goede voornemens? Taart. Dat is het antwoord op alles. Dus laten we 2021 beginnen met een tulband. Ik bakte een marmercake tulband. Chocola met vanille. En om het feestelijk te maken deed ik er nog wat kersen in en op. Het feest werd afgetopt met sterretjes. Gelukkig nieuwjaar!! Wil je ook deze feestelijke marmercake tulband met (of zonder) kersen bakken? Klik dan hier: recept marmercake tulband

Mergpijp

Kennen jullie dat? Één iemand bladert snel door een boek. Je weet wel: je houdt het boek vast met je ene hand en met de duim van je andere hand laat je de bladzijdes bladeren (hoe heet dat?). De ander zegt: ‘stop’. Je opent die pagina van dat boek en dat ga je dan bakken. Henk en ik deden dat met het koekjesboek van Rutger Bakt. We stopten op de bladzijde met mergpijpen. Dat moest ‘m toen worden. De botercrème mislukte. De chocola heb ik niet getempeerd. Ik had geen witte marsepein en ook niet genoeg voor alle mergpijpen. Maar de mergpijpen zijn wel lekker! En dat is het belangrijkste!  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply