Altijd wat te maken, Altijd wat te schrijven

Babykamer update

Mijn man en ik hebben zelden een onenigheid en eigenlijk nooit ruzie. Maar als het om ons interieur gaat, is ons huis te klein. Onze smaken liggen ver uit elkaar. Als we tot elkaar willen komen, moeten we allebei compromissen doen. En dat willen we allebei niet.

Ik wil kleur. Mijn man wil geen kleur. Mijn man wil lambrisering. Ik wil geen lambrisering. Ik wil tweedehands meubels. Mijn man wil een inbouwkast. Je begrijpt: het duurde dus even voordat we de juiste kleuren en inrichting voor de babykamer hadden samengesteld. Maar het is gelukt hoor.

bosbehang

We hebben lambrisering. We hebben gekleurd behang. We hebben een tweedehands commode en ledikantje (in het ledikantje heeft mijn vader ook nog gelegen toen hij baby was). En we hebben een inbouwkast.

Daar waar we niet zo goed kunnen overleggen over het interieur, kunnen we wel heel goed samenwerken in het interieur. Bekijk onderstaand filmpje voor een sneak peek van onze babykamer.

 • Behang bos:                besteld op Etsy
 • Lambrisering:            zelf gemaakt
 • Muurverf:                   Home Made By muurverf, kleur: gletsjer
 • Commode:                 kringloop
 • Verf commode:        Home Made By lak, kleur: staal; frontjes commode, kleur gletsjer
klussen in de babykamer

Zit jij met je partner altijd op één lijn als het om interieur gaat? Laat het mij weten. Ohja…. Mochten jullie nog tips en leuke ideeën hebben voor de babykamer, hoor ik dat graag! Schrijf je reactie hieronder in de comments.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Tom januari 22, 2021 at 6:43 pm

  Tip: Zet de commode naast een muur die makkelijk schoon te maken is. Of waarvan het je niet zo heel erg uitmaakt dat het niet meer volledig de originele kleur is.

  • Reply SPELTMAIL januari 23, 2021 at 8:35 am

   Bedankt voor de tip. Dan gaan we even herinrichten 😉

  Leave a Reply